Asus’un tanıtacağı 2 yeni tabletinin tablet savaşlarına farklı bir boyut kazandıracağı düşünülüyor.
Teknoloji dünyasının merakla beklediği kilit etkinlikler vardır. ABD’de düzenlenen CES, MWC ve Almanya’da düzenlenen IFA. Ayrıca Apple etkinlikleridir.
Çok sayıda ürünlerden ve teknoloji şirketlerinin sağladığı hizmetler ve yeniliklerden bahsedilen fuarda Asus standı da yerini alacak. Asus cephesinin hangi detaylardan bahsedeceği hakkında bazı duyumlar kulağa geldi. En önemli duyum ise Asus’un 2 adet tablet bilgisayarının yer alacak olması.
Bu 2 yeni model tableti Asus Almanya’da tanıtacaktır. Tabletler 9.4 ve 14.2 inç’lik ekrana sahip olacak. Çok fazla büyük bir ekrana sahip olacak cihazlar gerçekten çok ilgi görecek. Ekran genişletme fikrine herkes bayılmış durumda. Tabletler Asus K01E ve K01B olarak tanımlanmıştır. ASUS K01B GFXBench’e göre 1920 x 1200 çözünürlüğe sahip 14.2 inç ekranı olan dev bir tablet. 1.5 GHz hızında 4 çekirdekli Snapdragon S4 Pro işlemciye sahip ve Adreno 320 de bulunuyor. Ayrıca 2GB RAM özelliği de bulunmaktadır.
5 MP arka kamerası olan tablet 1.2 MP ön kameraya sahip ve multimedya elde edilmesi sağlanan özellikleri olacak. Cihaz Android 4.4.2 Kitkat yüklü şekilde kullanıcılara sunulacak. Hem de modelin klavyeleri ayrı bir şekilde satılacak.
ASUS K01E ise 9.4 inç ekrana sahip düşük fiyatlı bir ürün. 1280 x 800 ekran, 1GB RAM ve 16 GB depolama alanı, 2 MP arka ve VGA ön kamera ile sayışa sunulacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz