Asus 9 Kasım'dan İtibaren Zenwatch Satışına 199 Dolardan Başlayacak

Asus 9 Kasım’dan İtibaren Zenwatch Satışına 199 Dolardan Başlayacak

Çeşitli Android Wear akıllı saatlerin Google Play Store üzerinden tatil sezonunda perakende satışa çıkacağı duyuldu. Bunlardan biri IFA 2014 Eylül ayında açıklanan Asus Zenwatch olacak.

Eğer Asus Zenwatch bekliyorsanız, bunu Google Play Store üzerinden 199 dolardan alabilirsiniz.  9 Kasım yani bugün başlayacak Best Buy satışına gidecek olan üründür.

Asus Zenwatch kavisli ekran özellikleri 320 x 320 piksel ve 278ppi çözünürlüğe spor bir 1.63-inç ekran ile geliyor, 2.5D Corning Gorilla Glass 3, 1.2GHz hızına sahip dört çekirdekli Snapdragon 400 işlemci tarafından desteklenmektedir ve dahili depolama 512MB ile 4GB RAM’i bulunmaktadır.

Akıllı saat ayrıca Bluetooth 4.0, bio sensör, 9 eksen sensörü, bir dahili mikrofon özellikleri ve IP55 sertifikasyon ile bir de su geçirmez hale gelmiş olması ile çok konuşulur olmuştur.

Google Play Store ilet Android Wear kullanılabilir akıllı saati olarak Asus Zenwatch benzer bir fiyat etiketi ile birlikte geliyor. Moto 360 için ise bir istisna olabilir ama akıllı saatlerle ilgilenen müşteriler bu tatil sezonunda seçim seçenekleri açısından geniş bir yelpazeye sahip olacak gibi görünüyor.

Kaynak: techcrunch

Asus 9 Kasım'dan İtibaren Zenwatch Satışına 199 Dolardan Başlayacak
Asus 9 Kasım’dan İtibaren Zenwatch Satışına 199 Dolardan Başlayacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz