Assassin Creed Rogue Yakında Geliyor

Assassin Creed Rogue Yakında Geliyor

Assassin Creed Rogue ABD’de bu hafta başlatıyor ve sadece eski nesil Xbox 360 ve PlayStation 3 için 13 Kasım 2014 tarihinde Avrupa ve Avustralya’da yayınlanıyor olacak ve 40 Euro fiyatlıdır. Assassin Creed Rouge ayrıca 2015’te bilgisayar üzerinden de çalışıyor olacaktır.

Assassin Creed Rogue oyuncu karakteri Shay Patrick Cormac, Assassin Tapınakçı oynayan Fransız ve Hint Savaşı sırasında 18. yüzyıl orta ayarı ile zevk içindedir. Önceki oyunlarında Deniz yönleri oyuncuların Shay gemisini morrigan kontrol ile dönmesini sağlıyordu. Black Flag, nehir seyahat için izin verildi ve morrigan Assassin Creed IV Edward Kenway en Jackdaw göre sığ bir taslak oluştu.

Yeni özelliklerde PUCKLE silah ve gemi savaşları sırasında morrigan kurulu düşmanları için yeteneği serbest olarak bırakılıyor. Yeni gemi tabanlı silahlar mevcut oluyor. Mücadele için, oyun sessi bir mesafeden düşmanı dışarı çekmeyi oyuncu sağlıyor ve bir hava tüfeği tanıtıyor. Havalı tüfek ve fişek gibi farklı mermi çeşitleri ile donatılmış bir oyun geliyor.

Ubisoft resmi web sitesinden yeni oyun hakkında çok daha fazla ayrıntıya ulaşabilirsiniz.

Assassin Creed Rogue Yakında Geliyor
Assassin Creed Rogue Yakında Geliyor

Kaynak: ubisoft

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz