Apple Watch Çeşitli Avrupa Ülkelerinde Satışa Çıkmayı Bekliyor

Geçen yıl Eylül ayında, Apple yeni iPhone ile birlikte kendi simgesi ile Apple Watch duyuruldu. Şirket ürünün 2015 yılında dünya genelinde perakende satışa çıkacağını söylüyor.

Apple Watch ABD sayfa listede iken lansman tarihi olarak 2015 başlarında yazıyor ama Avrupa mevkidaşı Ancak 2015 yılında mevcut olacak sözü ile lansmanı hakkında çok bilgilendirici bilgiler vermiyor. Şimdi Apple Watch  Avrupa’da başlatacak gibi görünüyor  ama ABD’de de benzer zaman dilimi içerisinde çıkacak.

Birkaç Avrupa bölgeleri için Apple web sitesinde ürün sayfası geçtiğimiz günlerde Apple Watch  bilgi yeniliyor. ABD bu ürünü 2015 erken başında yazarak listeliyor. Eski ve yeni sürümü arasında neler olacak bilinmiyor.

Apple Watch gibi giyilebilir cihazlar hakkında önceki raporlara bakılırsa tedarik sorunları bekleniyor. Bu hala bize çok kesin bir kullanılabilirlik tarihini veriyor ama önceki söylentilere göre Apple Watch Mart ayında daha geniş bir Avrupa lansmanı ardından piyasada olacaka ve Şubat ayında ABD’de piyasaya olacağını gösteriliyor.

Aynı anda birden fazla bölgede akıllı saat piyasaya sürülecek ve her yerde büyük olasılıkla satın alınabilir olacak ama yinede herhangi bir somut kanıt görmedik. Apple resmen birşeyleri duyurmak için bekliyor ama biz en kısa sürede herhangi bir diğer ilginç bilgiye rastlarsak sizi güncel olarak haberdar edeceğiz.

 

Apple Watch Çeşitli Avrupa Ülkelerinde Satışa Çıkmayı Bekliyor
Apple Watch Çeşitli Avrupa Ülkelerinde Satışa Çıkmayı Bekliyor

Kaynak: 9to5Mac

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz