Apple iTunes O Röportajı Sunuyor

Sony filmi çekme kararını iptal ettikten sonra birkaç streaming servisi ve Amerikan sinema sınırlı sayıda Kuzey Kore komedi artık yayınlanacak.

Röportaj, Kuzey Kore’yi çileden çıkardı ve Sony bir siber-saldırı tetikledi. Seth Rogen komedide en garip adam ise iTunes kullanıcıları için artık kullanılabilir.

Onun yapımcıları filmi rafa kaldırma kararını iptal ettikten sonra filmi, YouTube ve Google streaming servisleri de dahil olmak üzere çevrimiçi hizmetler genelinde izleme anlamına geliyor.

Apple sözcüsü iTunes Store kiralama veya satın alma için röportaj sundukları için mutlu olduklarını söyledi.

ABD’nin kullanıcıları için satın almak 14,99 $ ya da 5,99 $ mal olacak.

Film, bir suikast girişimi için CIA tarafından önce Kim Jong-un, Kuzey Kore’nin başkanı ile bir röportaj şeklinde iki gazetecinin hikayesini anlatıyor.

Komedi yapımı, Sony utanç verici e-postalarını içeren gizli belgelerinden milyonlarcasını çalan korsanları tarafından bir saldırıya maruz oldu.

Obama liderliğindeki stüdyo eleştiri çekti ve Noel günü onu ekranda yayınlamayı planlanan sinemalara yönelik tehditler sonrasında filmi geri çekerek diktatörün tehditlere boyun eğdi.

Karar tersine döndü ancak, filmin açılış gününde 1 milyon dolardan fazla alındı ve şu anda tüm tartışmalara hakkında ne olduğunu görmek için istekli izleyiciler tarafından körüklenen YouTube’da en çok indirilen video oldu.

Sunday Times’a göre, filmin 10 dakikalık bir eşcinsel alemi Kuzey Kore lideri içeren bir sahne de dahil olmak üzere yayınlamak üzere.

Hafta sonu, Kuzey Kore’de bir maymun ile Obama karşılaştırıldı ve kendi siber-saldırıları başladığı için internet hizmetleri ABD’yi suçladı.

Obama, her zaman bir tropik ormanda bir maymun gibi gösterildi  ve resmi Kore Merkezi Haber Ajansı tarafından taşınan bir açıklamada da tam olarak bu ifade yer aldı.

 

Apple iTunes O Röportajı Sunuyor
Apple iTunes O Röportajı Sunuyor

Kaynak: Telegraph

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz