Rakip şirketlerin giyilebilir ürünleri hızla gelmeye devam ederken iWatch iddiaları da tam sürat sürüyor. Yenilikçi olma ile ünlü olan Apple bu alanda geç mi kaldı yoksa bir fırsat mı bekliyor?

Yeni bir devrim olarak nitelendirebileceğimiz giyilebilir teknolojik ürünler yangınlaşmaya devam ediyor.  Cesur ve yenilikçi olan Apple ise bu alanda sessiz kalmayı tercih ediyor. Şirket acaba rakiplerinin peşinden hızlıca gidip giyilebilir teknolojiyi yakalayabilecek mi?  Elbette planladığı bir şeyler vardır yada adım atmak için çoktan geç kalmış olabilir.

Aslında aklımızı kurcalayan soruların cevaplarını çok kısa süre sonra öğreneceğiz. Bu kısa süre 9 Eylül’deki iPhone 6 etkinliğine tekabül edebilir.  Dedikodular Cupertinolu şirketin yeni giyilebilir teknolojik ürününü bu etkinlikte tanıtabileceğine yoğunlaşmış durumda. Hakkında çok bir şey bilmesek de iWatch olarak adı geçen cihaz etkinlikte ortaya çıkabilir ve iOS 8’in Sağlık uygulaması ile birlikte gerçekten önemli işlere imza atabilir.

Apple açısından en doğru karar bu teknolojiyi 9 Eylül tarihinde tanıtmak olacaktır. Yani akıllı bileklik ya da akıllı saat diyebileceğimiz cihaz 9 Eylül’de tanıtılmazsa Apple pazarda yer almak için biraz geç kalmış olabilir.

Ayrıca geçen yıl ilk akıllı saatİ tanıtan Samsung, Galaxy Gear’dan sonra 5 ayrı model ile pazarda çeşitlilik sağladı ve bu sayede sürekliliği yakaladı. Bunlardan sonra şirket altıncı akıllı saatini duyurmaya hazırlanıyor.

İWATCH
İWATCH

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz