A variety of the new Apple Watch is on display in the demo room after an Apple event on Monday, March 9, 2015, in San Francisco. Pre-orders for the Apple Watch start April 10. The device costs $349 for a base model, while a luxury gold version will go for $10,000. (AP Photo/Eric Risberg)

Apple bir süre önce piyasaya sürdüğü ve dünyanın dört bir yanında büyük bir ilgi ile karşılanan akıllı saati Apple Watch için yeni özellikler oluşturmaya devam ediyor. İlk piyasaya sürüldüğünde çeşitli eleştiriler ile de bir hayli meşgul olan firmanın akıllı saati daha işlevsel bir hale getirmek istediği aşikar. Ancak kimsenin aklına firmanın bir akıllı kayış üzerinde çalıştığı gelmemişti.

Bu gelişmenin ardından artık kesin bir şekilde anlaşıldı ki Apple kısa süre önce piyasaya sürdüğü akıllı saatin ortaya koyduğu performanstan memnun değil. Ortaya atılan iddialara göre akıllı kayış Apple Watch’a pek çok yenilik ve avantaj getirecek. Bunlardan bazıları; kan oksijen seviyesi ölçümü, vücut sıcaklığı ölçümü, kalp ritim ölçümü ve soluk alışveriş yoğunluğu olarak karşımıza çıkmakta. Bu proje 2016 senesinin sonunda tamamlanıp kullanıma sunulmuş olacak. Ancak bu kayışların saatin kendisi ile beraber mi yoksa ayrı olarak tek başına mı satılacağı konusunda net bir bilgi bulunmuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz