Anlık Mesajlaşmadan Daha Öteye

Anlık mesajlaşma platformu olan ancak birçok konuda kendini gösteren TicToc’la bir sürü şey yapabildiğinizi biliyor muydunuz?

Anlık mesajlaşma yazılımı olan Tictoc’un wen büyük özelliği hem mobil aletlerden hem de bilgisayarlardan kullanılabilir olduğudur. Bu özelikli TicToc’un diğer özellikleri ile birleşik olarak kullanırsanız projelerinizi masaüstünden akıllı telefonunuza ve kendi sistemleri arasında görüntü kalitesini bozmadan gerçek dosyalarınızı gönderebilirsiniz. Bu kadar geniş bir kullanım alanı sunan uygulamaya birçok kişi ihtiyaç duymaktadır.

Tictoc’un kendine has özelliklerinin hepsini teker teker keşfedebilirsiniz. Kayıpsız görsel paylaşımı gerçekten çok işinize yarayacaktır.  Click to Tictoc gibi detaylar ve Sticker Stüdyosunu keşfettiğinizde çok daha fazlasını bulacaksınız. Konuşmalarını daha eğlenceli hale getiren TicToc uygulamasında aslında keşfedilecek bir sürü özellik var.

Özellikleri keşfettikçe bu uygulamanın sadece bir anlık mesajlaşma yazılımı olmadığını anlayacaksınız. Tüm bunların daha da ileri gitmesini sağlayan tüm özellikler ile yaşamınıza ve telefon ya da bilgisayar gibi alışkanlıklarınızı daha kullanılabilir hale getireceksiniz.

Tictoc’un masaüstünde kullanıldığını bilmeyenler çoktur. Aynı Line anlık mesajlaşma yazılımında olduğu gibi bu uygulamayı da bilgisayarınıza indirerek kullanabilirsiniz. Chat ortamını çok daha eğlenceli hale getiren yapıyı sunması ve resimlerinizi herhangi bir piksel azalması ya da renk bozulması gibi durumlara maruz bırakmadan paylaşabileceğiniz ve kolaylıkla akıllı telefondan bilgisayarınıza aktarabileceğiniz uygulamayı öğrenmeye başlayabilirsiniz. Birçok kullanıcısı bulunan platform zamanınızı eğlenceli şekilde geçirmenize vesile oluyor.

Kaynak: apcraxlr.com

Anlık Mesajlaşmadan Daha Öteye
Anlık Mesajlaşmadan Daha Öteye

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz