Android’e Akıllı Tuş ile Kısayol Oluşturun

Telefonun fiziksel tuşları kısayol konusunda eğer yeterli gelmiyor ise bir kısayol tuşu kullanabilirsiniz. 3.5 mm jack girişi bütün telefonlar da ve tabletlerde bulunuyor. Kulaklık girişi olarak kullandığımız bu yer tuş algılama sistemi olarak da kullanılabilir. Kulaklığın üzerinde ki durdur, şarkı değiştir, ses açıp kısma ve çağrıya yanıt verme gibi işlemler bu fonksiyon sayesinde oluyor. İsteyen kişiler buraya bir buton şeklinde kullanabilir.

Bu sisteme akıllı tuş adı veriliyor. 3.5 mm jack girişine bu akıllı tuşu takabilirsiniz. Daha sonra ürünü satın aldığınız kutusunda ki barkodu okutup ürünün uygulama sistemini ise Google Play Store’dan indirmelisiniz. Google Play Store aşamasından sonra ise bu akıllı tuşu dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Ayrıca bu 3.5 mm boyutunda ki akıllı tuşu kaybetmemeniz için kulaklık taktığınızda veya kullanmak istemediğinizde kaybetmemeniz için kutunun içerisinde bir askı aparatı mevcut.  Fiyatı ürünün 29.90 TL ve birçok siteden bu ürünü alabilirsiniz. Kargo yöntemi ile kolayca ürünü edinebilirsiniz.

Bu akıllı tuşun boyutu 15.5 mm ve genişliği ise girişin dışından kalan kısım 5 mm boyutunda. Bu akıllı tuşu kullanmak isteyenler yurt dışından da sipariş verebilirler.

Android’e Akıllı Tuş ile Kısayol Oluşturun
Android’e Akıllı Tuş ile Kısayol Oluşturun

Kaynak: getadictedto

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz