Bu haber ile birlikte, yakın geçmişte Android tabletlere uyumlu tasarladığımız Office uygulamalarına bu haberi de ekleyerek, dünyadaki uçtan uca tüm Android cihazlarda Office deneyimini tamamlamış bulunmaktayız.

Bugün, Android telefonlar için en uygun deneyimi yaşayacağınız yeni Word, Excel, PowerPoint uygulamalarını sizlerin kullanımına sunmaktan dolayı mutluyuz. Bu haber ile birlikte, yakın geçmişte Android tabletlere uyumlu tasarladığımız Office uygulamalarına bu haberi de ekleyerek, dünyadaki uçtan uca tüm Android cihazlarda Office deneyimini tamamlamış bulunmaktayız. Sizler de hemen Word, Excel ve PowerPoint uygulamalarını Android telefonunuza indirerek tanıdıgınız Office deneyimini Android telefonunuzda da yaşamaya devam edebilirsiniz.

4 hafta önce, Android telefonlarına uyumlu Office uygulamalarının önizleme sürümünü yayınladığımız haberini sizlerle paylaşmıştık. Tüm gelen geribildirimlerle birlikte uygulamaları 1900 farklı Android telefon modelinde 83 ülkede test etme imkanı bulduk. Ön izleme sürümü boyunca, gelen geribildirimleri Office uygulamalarına entegre etmek üzerine çalıştık. Örneğin, Google Drive, Box gibi 3.parti depolama sağlayıcılarına daha kolay entegrasyonu ya da uygulama içerisinde komutlara daha kolay ulaşabilme üzerine bazı iyileştirmeler yaptık.

İşte benim en beğendiğim Office for Android phone uygulama özelliklerinden bazıları:

  • Toplantı aralarında dokümanlarımı inceleme—Genellikle gün içerisindeki toplantı aralarında hızlıca dokümanlarımı inceleme ihtiyacı duyuyorum ve bilgisayarıma erişmek için zamanım olmuyor. Uygulama sayesinde belgelerimi inceleyebiliyorum, yorumları okuyorum ve kendi yorumlarımı ekliyorum.
  • Telefonumdan sunum yapma—Toplantıya sadece telefonumla gelip sunum yapabilmek işimi çok kolaylaştırdı. Android telefonlar için PowerPoint uygulaması, slaytlar arasında aynı geçiş ritmini, animasyonları ve dizaynı bana telefonumda da sağlıyor. Üstelik sunum yaparken vurgulamak istediğim yerleri işaretleyebiliyorum.
  • Belgelerime hızlı ulaşma—Ofiste çalıştığım belgelerime telefonumdan hızlıca erişebiliyorum. Hatta en son hangi slide’ta ya da sayfada kaldığımı bana gösteriyor. Üstelik, tam bir OneDrive kullanıcısı olmama rağmen Dropbox, Google Drive ya da Box’a kaydedilen dosyalara da erişim sağlıyor.

Hemen Word, Excel ve PowerPoint uygulamalarını Android telefonunuza indirerek tanıdıgınız Office deneyimini Android telefonunuzda da sürdürebilirsiniz.

Haberin Kaynağı: blog.microsoft

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz