Teknoloji gelişimi hemen hemen her sektörde kendini gösteriyor. Gelişim tekdüze şekilde yayılma eğiliminde olmayıp her sektörde aynı şekilde yani büyük bir hızla yayılmaya ve kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Android sistemler günümüzün her alanına girdi. Oyun konsolları, akıllı televizyon işletim sistemleri ve tabiî ki akıllı telefonlarda herkesin bildiği gibi kullanılmaktalar. Bu kadar büyük farklı sistemlerin içerisinde kullanılan Android işletim sistemi kontrol edilmesi gereken oyuncaklarda da kullanılmaya başlandı. Çocuklar için üretilen bir otomobil kolay kontrolünün sağlanabilmesi için tablet üzerine kurulan bir uygulama sayesinde yetişkin kişilerin bu aracı kolay kontrol edebilmelerini sağlıyor.

Bu oyuncak otomobil tablet sahibi olmayanlar için içerisinde uygulama yüklü bir tablet ile müşterilerine gelmektedir. Ekran olarak 7 inçlik tablet sunan bu otomobilin seyir halindeki hızı ve içerisinde bulunan ses sisteminin ses seviyesi görülebiliyor ve bunların arttırılması ya da azaltılması sağlanabilir. Otomobil yüksek konforunu gösteren süspansiyon sistemiyle de kolaylık sağlayabilmektedir. Ayrıca birçok gerçek araçta olmayan eğimli bölgeleri hissederek ona göre konumlanan aracın bu yönüyle de adından söz ettireceğe benziyor.

Güvenli bir sürüş yaşayabilmek için üzerinde bulunan sensörler sayesinde sorunlar karşısında kendisini ve içerisindeki sürücüyü koruyabiliyor.

Android Kontrollü Oyuncak Otomobil
Android Kontrollü Oyuncak Otomobil

Kaynak: Broon

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz