Android için Ghostery Gizlilik Tarayıcısı Hazır

Ghostery, yıllardır masaüstü tarayıcı eklentileri sunmuştur. Kullanıcıların izleme komutları bir sayfada çalışır. Ziyaret ettiğiniz web sitelerinde yayınlanan reklamlar, analitik, sosyal widget ve diğer araçlar hakkında bilgi sağlar. Ayrıca, bu komut istediğinizi engelleyebilir.

Şimdi Ghostery mobil sürümünü başlattı ama bu bir eklenti değil. Bu tam bir web tarayıcısı görevi görüyor.

Ghostery Gizlilik Tarayıcı Android cihazlar için ücretsiz bir web tarayıcısı olacak.

Masaüstü hizmeti gibi, Ghostery Gizlilik Tarayıcı birçok komut ziyaretinde her sayfada çalışanları gösterir. Araç çubuğunda bir simge yerleştirir. Bu simgeye dokunun ve o izciyi engellemek veya izin vermek için geçiş yapabilmeyi sağlayın. Bu komut ile ilgili ayrıntılar dışında onay kutularını görürsünüz.

Ayrıca, tarayıcının ayarlarını açın ve varsayılan Duck Go olarak bloke veya varsayılan olarak tüm izcileri etkinleştirin, çerezleri engellemek tarayıcı geçmişini temizlemek, arama motoru değiştirmek için seçebilirsiniz. Aynı zamanda Gogole, Bing kullanabilirsiniz. Yahoo, ya da diğerlerini de kapsar. Diğer şeyler arasında pop-up ve otomatik tamamlama için geçiş desteği de sağlar.

Ayrıca opt-in yapabilirsiniz.  Ghostrank, karşılaşabileceğiniz izci ile ilgili verileri paylaşan bir özellik sunar. Bu veriler anonim ve Ghostery tüketici odaklı gizlilik ürünleri desteklemek için satılan raporlar oluşturmak için kullanılır.

Hemen hemen Google Chrome aynı şekilde sayfalarını oluşturur, böylece temel web tarama özellikleri gibi, Ghostery Google’ın Android WebView özelliğini kullanır. Tarayıcı sekmeleri, yer imleri ve paylaşımını destekler. Ama genel kullanıcı arayüzü ve gizlilik odaklı özellikler oldukça basittir.

Android için Ghostery Gizlilik Tarayıcısı Hazır
Android için Ghostery Gizlilik Tarayıcısı Hazır

Kaynak: Gigiom

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz