Android Framelapse App Hyperlapse Özellikler

Time-lapse fotoğrafçılık hakkında çok büyülü bir şey olduğunu biliyorsunuz ve bir Android akıllı telefon ya da tabletiniz varsa geçen ay sunulan Framelapse adındaki uygulama Android donanımda Hiperlapse özelliklerinden yararlanmanızı sağlar.

Yeni Android Framelapse uygulaması Google Play mağazasından ücretsiz indirmek için kullanılabilir. Ayrıca 2,99 dolar fiyata sahip olan bir profesyonel sürümü de mevcuttur.

Profesyonel Framelapse uygulaması birlikte beyaz dengesi ve poz kilitleme gibi birbirinden güzel özelliklere sahip. 24 saate özel kare aralıklarla çerçeveler için ek özellikler sağlar.  Uygulama geliştiricileri: Günlük olaylarda güzel ve yeni desenlerini keşfedin. Birkaç saniye içinde batan güneşin ya da bir dakika içinde oluşan bir yolculuğu izleyin ve şaşırmaya hazırlanın. Şimdi kolaylığı ile rekor kıracak inanılmaz time lapse ve hiperlapse videoları sizinle gerçekleşecek, diyerek ürünün dikkat çekiciliğini vurgulamıştır.

Android cihazınızda çarpıcı time-lapse videolar oluşturmak için tam özellikli uygulamadır. Zahmetsizce kayıt yüksek kaliteli time-lapse klipler, basit, hızlı ve sezgisel bir arayüz sayesinde uygulama ücretsizdir ancak bir reklam içerir.

Ücretsiz indirmek veya profesyonel sürüme yükseltmek için uygulamayı mevcut olan tüm özellikleri ve tam listesi şeklinde Google Play Store üzerinden inceleyebilir ve alabilirsiniz.

Android Framelapse Uygulaması İle Fotoğraflara Başka Bir Soluk
Android Framelapse Uygulaması İle Fotoğraflara Başka Bir Soluk

Kaynak: geeky- gadgets.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz