Android Cihazlarda The Interview Sorunu

Sony şirket için büyük bir pozitif haline gelen Interview başlangıçta, YouTube’da akış sürümleri ile birlikte sınırlı bir tiyatral yayın kombinasyonu, Google Play gibiydi. Tiyatrocuları üzerine çekti ve iTunes Sony durumu sadece dört gün sonra 15.000.000 $ hasılat sağladı. Muhtemelen de yolda bazı iyi DVD satışları da gerçekleşecek.

Yayınlanan filmin bazı kopyalarında Malware yasadışı Android cihazlarda indirildi. Yazılım güvenliği firması McAfee zaten Güney Kore’deki bazı bankaları vurdu, bu güvenlik tehdidi izini amacıyla Gelişmiş Güvenlik Araştırmaları Merkezi için Technische Universität Darmstadt Merkezi ile ortaklığa girdi.

Kötü amaçlı yazılım Android / Badaccents adlandırılır ve onlar ATM’lerden nakit çalmak için kullanılabilir. Böylece finansal kuruluşlardan kişisel bilgileri ve boş banka kartları kaldırmak için mobil cihazlar kullanılır. Söz konusu bir Android uygulaması olarak görünür olsa da bunu çok kolayca uygulama ile önleyebilirsiniz. Şimdiye kadar, 20.000 Android cihazlar trojan bulaşmış olduğu onaylandı.

Bu film dünyayı sarstı iTunes’dan film meşru sürümlerine tutarsak, Google Play ve YouTube  tamamen güvenli olması gerektiğini söylemeye gerek yoktur sanırım.

 

Android Cihazlarda The Interview Sorunu
Android Cihazlarda The Interview Sorunu

Kaynak Phone Arena

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz