Altın Kaplama Blackberry Passport Resmi Oluyor

Altın Kaplama Blackberry Passport Resmi Oluyor

Geçen ay, altın kaplama Blackberry Passport görüntülerini gördük ama bu konuda ayrıntılar o zaman fazla bilgimiz bulunmuyordu. Ancak, şimdi işler değişti gibi görünüyor.

Altın kaplama Blackberry Passport gerçek bir cihaz. Vietnam’da bazı firmalar önümüzdeki haftalarda perakende satışa başlatacağı garip görünümlü Blackberry Passport 24k altın kaplama sürümünü yayınlayacak.

Görüntüler birkaç hafta önce gördüklerimize oldukça benzer ve bu orijinal bir kaynaktan alınmıştır. Bu cihazın yan çerçeveleri üzerinde altın kaplamaları görebilirsiniz.

Blackberry Passport özellikleri 1440 x 1440 piksel çözünürlüğe sahip 4.5-inç ekranı bulunması. Bir microSD kart yuvası ile birleştiğinde her zamankinden daha fazla depolama ihtiyacını karşılıyor. Dört çekirdekli Snapdragon 801 SoC, 3GB RAM ve dahili depolama 32GB cihazda yer alıyor. Kutunun dışında işletim sistemi olarak Blackberry 10.3 bulunuyor. Fotoğraf ve videolar için 2MP ön kamera 13MP arka kameraya sahip.

Cihaz üzerinde iş logosu oyması bulunuyor. Kullanıcı tarafından gerekli özelleştirmeleri bağlı olarak özellikle iş kullanıcıları için tasarlanmış ve VND 8,000,000 ve 10,000,00 ($ 375- $ 470) arasında fiyatları değişiyor.

Kaynak: gsmarena

Altın Kaplama Blackberry Passport Resmi Oluyor
Altın Kaplama Blackberry Passport Resmi Oluyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz