Alien Isolation’a Türkçe Dil Desteği

Alien Isolation’a Türkçe Dil Desteği

Multiplatform olarak Sega ve Creative Assembly tarafından geliştirilen Alien Isolation Türkçe olarak piyasaya sürülecek.

Creative Assembly’ı Total War serisinden tanıyoruz. Onun korku temalı olan hayatta kalma oyunu Alien Isolation’ın Türkçe dil desteği ile yayınlanacağı söylendi.

Xbox ve Microsoft’un önemli isimlerinden biri Major Nelson bu bilgiyi kendine ait olan blog sitesi üzerinde yayınlamış. Blogda yer alan iletide Türkçe dil desteğinin de yer alacağı belirtilmiş.

Major Nelson, Alien Isolation oyununun Xbox One ve Xbox Live üzerinden ön siparişe sunulacağının bilgisini de takipçileri ile paylaşmış oldu. Oyunda belirtilen diller arasında Türkçe de bulunuyor.

Creative Assembly tarafından daha önce geliştirilen bazı oyunlarda da Türkçe dil desteği bulunuyordu. Bunlardan Total War serisinin bazı oyunları Türkçe dil seçeneği ile gelmişti. Bu yüzden aslında yadırganacak olan bu durum, Creative Assembly söz konusu olduğu için pek de şaşırtıcı gelmedi. Sega tarafından dağıtımı üstlenilen diğer bir oyun Football Manager için de Türkçe dil desteği söz konusuydu.

Oyunun açıklaması ise şu şekilde ve gerçekten ilgi çekici olarak göze çarpıyor.

İzolasyon, sürekli korku ve ölümcül bir tehlike ortamda belirlenen bir hayatta kalma içgüdüsü: Gerçek korkunun anlamını keşfedeceksiniz. Alien olaylarından 15 yıl sonra Ellen Ripley’in kızı Amanda annesinin ortadan kaybolması hakkındaki gerçeği aydınlatmak ve hayatta kalmak için umutsuz bir savaşa girer.

Kaynak: turunculevye.com

Alien Isolation’a Türkçe Dil Desteği
Alien Isolation’a Türkçe Dil Desteği

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz