Alcatel OneTouch Ekonomik Akıllı Saati

Alcatel OneTouch bantları bir dizi yuvarlak izle yüzü ile destek sunuyor. Consumer Electroncis Show kapsamında akıllı saatlere bir farklılık getiren Alcatel ekonomik fiyat etiketi ile sunulacağını söyledi.

Şirket aslında ilk akıllı saatinin  ne kadara mal olacağı belli olsa da Alcatel OneTouch bir çok erişilebilir bir fiyata şık tasarım sunmayı hedefliyor. Yeni saat serisi gerçek akıllı saatler sunacak diyor ve rakiplerin maliyetinin bir kısmını kesiyor.

Tabii ki, onda dokuzu bir bölümüdür. Yani bu konuda, 5/3 olduğunu söylüyor. Alcatel OneTouch diğer saatlere de atıfta bulunuyor.  Apple Watch veya Samsung Gear S, veya Asus ZenWatch veya perple akıllı saatler düşük maliyetli cihazlar ama yüksek fiyatlı cihaz olarak satılıyor dedi.

Ne biliyoruz Alcatel OneTouch akıllı saatleri bir Android telefon ile eşleştirilecek ve müziği kontrol sağlayabilecek ayrıca bildirimlerini almak ve fotoğraflar çekebilmek için de telefonunuzun kamerasını tetiklemek mümkün olacak. Aynı zamanda aktivite izlemenizi de destekleyecek.

 

Alcatel OneTouch Ekonomik Akıllı Saati
Alcatel OneTouch Ekonomik Akıllı Saati

Kaynak: Technocular

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz