Akıllı Telefonlar için Archos VR Gözlükler

Akıllı Telefonlar için Archos VR Gözlükler

Bu ayın başlarında Archos’un akıllı telefonlar için kendi sanal gerçeklik gözlükleri geliştirmekte olabileceği söyleniyordu. Bugün Archos bu söylentileri doğruladı ve fiyatları sadece 29,99 dolardan başlayan yeni Archos VR gözlüğü tanıttı. Kasım ayı boyunca yani bu yıl içinde cihazın  satışa çıkacağını söyledi.

Yeni Archos VR gözlükler ivmeölçer ve jiroskop gibi hareket sensörleri ile birlikte 5 inç ekran ile donatılmış yüksek çözünürlüklü gözlük olacak. Dört çekirdekli işlemciden gücünü alacak ve akıllı telefonlar ile çalışacak şekilde dizayn edildi.

Archos bir 3D film tiyatro olma yanılsamasını yaratarak ve akıllı telefonu kullanarak stereoskopik modunda 3D videoların keyfini kullanıcıların sağlamasına neden olacak. Yeni Archos Video Player güncellemesi ise şu anda geliştirme sürecinde. Loic Poirier, Archos CEO’su bu hafta basın açıklamasında; Tüketmek dijital içerik zamanları için devrimleri hedef alır.  Biz sanal gerçekliği yüksek kalitede sunarak henüz ulaşılabilir cihazları halka paylaşarak yardımcı olmaya çalışıyoruz dedi.

Yeni Archos VR gözlükleri Archos web sitesi ve perakendeciler tarafından doğrudan dünyaya açılıyor. Sadece 29,99 dolardan başlayan fiyatlarla Kasım 2014 yılında satın almak için kullanılabilir olacak. Tam özellikleri için şirketlerin web sitesine göz atabilirsiniz.

Kaynak: archos

Akıllı Telefonlar için Archos VR Gözlükler
Akıllı Telefonlar için Archos VR Gözlükler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz