Günümüzün teknolojisi hızla gelişirken bu gelişmeden Akıllı matara’da nasibini aldı. Vücudumuzun günlük olarak ne kadar suya ihtiyaç duyduğunu bize Bluetooth ile Akıllı Telefonumuza bağlanıp söyleyebiliyor.

Bu Akıllı matarayı gerektiğinde bulaşık makinesine koyup yıkayabiliyorsunuz. HidrateMe yani akıllı matara veya akıllı su şişesi olarak da adlandırılan ürün hayatımızı kolaylaştıracağa benziyor.

Matara içerisinde bulunan algılayıcı, kullanıcının gün içerisinde ne kadar su tükettiğini ve daha ne kadar su tüketmesi gerektiğini hesaplayabiliyor. Buna bağlı olarak kullanıcı, belirtilen seviyenin altında kalmışsa HidrateMe, parlayarak su içmeniz gerektiğini hatırlatıyor.

Bu akıllı matara için 1 Haziran’da Kickstarter üzerinde başlatılan kampanya, hedefine ulaştı. Ürünün geliştiricisi Nadya Nguyen, kampanyanın yüzde 80’ini kampanyaya başlamadan önce tamamladıkları için, ürünü daha çabuk tanıttıklarını belirtiyor.

HidrateMe

Akıllı matara HidrateMe’nin 5 farklı renk seçeneği bulunuyor. Ürünün Aralık 2015′ten itibaren satışa çıkması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz