Şimdi ise Akıllı Saat işine yepyeni bir firma ile Gucci el atmaya başladı Açıklamasına göre İsviçre’li saat firması Tag Heuer ile birlikte bu işe girmeyi planlıyorlar

Akıllı saatler Samsung firması ile başladı gittikçe diğer firmaların ilgi odağı olmayı başardılar, potansiyel müşteri pazarını keşfettiler. Şimdi ise Akıllı Saat işine yepyeni bir firma ile Gucci el atmaya başladı Açıklamasına göre  İsviçre’li saat firması Tag Heuer ile birlikte bu işe girmeyi planlıyorlar..

Gucci, Will.i.am iş birliği ile yeni bir giyilebilir teknolojik ürün hazırlıyor. Will.i.am’in ilk ürünü olan Puls ile yaşadığı hayal kırıklığını tekrar yaşatmaması bekleniyor.

Geçtiğimiz dönemlerde İsviçre’li saat firması Tag Heuer’in Apple Watch’a rakip olmaya hazırlandığını duymuştuk. Yeni gelen haberlere göre, dünyanın en büyük markalarından biri olan Gucci’de giyilebilir teknoloji pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor.

Gucci, giyilebilir teknoloji pazarına ufak bir tecrübeye sahip olan Will.i.am ile birlikte giriş yapmak istiyor. Fakat Will.i.am’in geçmiş başarısız tecrübeleri göz önünde bulundurulduğu zaman teknoloji tutkunları bu duruma pek sıcak bakmıyorlar.

i.am+Puls’un 6 ay önce piyasaya çıkmış olması ve teknoloji severler tarafından yoğun eleştirilere maruz kalması bu tepkinin tekrar gündeme gelmesine yol açıyor.

İkili firmanın yeni cihazları hakkında henüz bir detay olmamasına rağmen, akıllı telefonlar ile uyumlu şekilde çalışmayacak bir cihaz olacağı düşünülüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz