Acer İlk 15.6-inç Chromebook’u Duyurdu

Geçen ay  Acer 15.6-inç Chromebook‘u sunmayı planlıyor gibi bir söylenti duyduk ve söylenti spot çıktı.

Bir bütçe dostu fiyat etiketi olan cihaz CES 2015’te duyuruldu.  Acer yeni 15.6-inç Chromebook’u mükemmel özelliklerle dolu olan set kategorisinde yer alıyor.

Acer Chromebook 15 gerçek güç merkezi – hızlı mobil performans ve müşterilerin her geçen gün daha iyiyi başarmasına yardımcı olmak için büyük bir ekran sunar diye konuştu Jerry Kao, Acer Notebook İş Grubu başkanı. Ayrıca Acer teknolojinin en son sağlanması ve yeni form faktörleri tasarımı pil ömrünü öncü yapacak. Chromebook pazarında bir lider olmuştur. Dünyanın ilk 15.6-inç ekran Chromebook’unuzla tekrar ileri kategoriyi konumunda Acer Chromebook 15 yer alıyor.

Dizüstü bilgisayar 1920 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip 15.6-inç ekran ile geliyor ve iyi bir performans ile kullanıcılara sunmak için bir 5. Nesil Intel Core i3 veya sonraki nesil Intel Celeron işlemci ile geliyor. Taşımak için de iyi bir cihaz ve Chromebook £ 4,85 ağırlığında.

Diğer özellikleri 16GB veya 32GB SSD sürücü, 2 / 4GB RAM, HDMI bağlantı noktası yanı sıra bir adet USB 2.0 portu, bir adet USB 3.0 portu, Bluetooth 4.0 ve bir SD kart okuyucu bulunmaktadır.

Bilinen kadarıyla fiyatlandırma söz konusu olduğunda  Chromebook 249,99 $ başlar bu yüzden cep dostu fiyat etiketi özelliğini de korur.

 

Acer İlk 15.6-inç Chromebook’u Duyurdu
Acer İlk 15.6-inç Chromebook’u Duyurdu

Kaynak: Acer

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz