Acer Iconia Tab 8’e Yeni Özellik

Google Android tam ekran modunda bir defada bir uygulama göstermek için tasarlanmış olabilir, ancak Samsung, LG ve diğer şirketler bir anda birden fazla uygulamayı görüntülemenizi sağlayan özel yazılım geliştirmiştir.

Şimdi Acer Split Screen adı verilen yeni bir özelliği ile çoklu pencere kısmına katılıyor. Bu Acer Iconia Tab 8 Android tablet üzerinde aynı anda iki uygulamayı görüntülemenizi sağlıyor. Android tablete bölünmüş ekran uygulaması özelliği veriliyor.

Acer’ın tablet 8 inç ekranları özelliği 1280 x 800 ve 1920 x 1200 piksel modelleri, 2 GB RAM Atom ve Atom Z3745 Z3735G seçenekleri ile depolama 16GB ve 1Gb ile Intel Atom Bay Trail işlemcisi vardır.

Tabletler bir iPad Mini’den çok büyük olmasa da, Android telefonlardan daha büyüktür. Yani sadece araya iki küçük akıllı telefon ekranları boyutu sığabilir.

Split Screen sıralamak için iki uygulamalara yan yana çalışan iki ekranlar gibi davranmayı sağlar. Yoksa üst üste yığılmış bir uygulaması ile portre modunda Split Screen kullanabilirsiniz.

Bu internette sörf yaparken, bir video izlemenizi sağlar. Yüklemek istediğiniz başka bir uygulamayı bulmak için uygulama bölümünüzü ziyaret ederken bir pencerede Facebook’u açık tutabilirsiniz.

Ayrıca aynı boyutta veya bir diğerinden daha büyük olacak şekilde hem konumunu hem de her pencereyi yeniden boyutlandırmak için uygulamalar ayıran çizgiyi sürükleyebilirsiniz.

 

Acer Iconia Tab 8’e Yeni Özellik
Acer Iconia Tab 8’e Yeni Özellik

Kaynak: Tabtech

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz