Acer Aspire Switch 12 Tablet Açıklandı

Acer Aspire Switch 12 Tablet Açıklandı

Acer, başka bir Switch tablet açıkladı. Yeni Acer Aspire Switch 12 12.5 inç ekran ile geliyor, Switch 12 bir tablet ve aynı zamanda dizüstü veya masaüstü olarak kullanılabilir.

Acer Aspire Switch 12 1920 x 1080 piksel Full HD çözünürlüğe sahip 12.5 inç ekran ile geliyor, cihaz aynı zamanda bir yeni Intel Core M işlemci ile geliyor.

Manyetik ve mandallı sökülebilir klavyeye sahip benzersiz bir kickstand tasarımı ile donatılmış Aspire 12 merkezinde kolayca 5 farklı modlar (notebook, ped, ekran, tent ve masaüstü) arasında geçiş yeteneğine sahip. Bu 5 mod sayesinde, kullanıcılar sadece ilgili herhangi bir ihtiyacı için bir yapılandırma bulabilir veya klavye ya da masaüstü bilgisayarınız olmadan bir dizüstü bilgisayar, tablet olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca zengin ve tam ses deneyimi için öne bakan çift hoparlörler ile birlikte multimedya (ekran ve tent modları) bilgi paylaşımı ve görüntüleme için optimize edilmiştir.

Acer Aspire Switch 12 30GB’tan 128GB’a kadar katı hal sürücüler seçeneği ile gelecek, cihaz tablet için fiyatlar 649 € ‘dan başlayacak . Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da dördüncü çeyrekte satışa sunulacak ve önümüzdeki yılın başlarında ABD’de satışta olacak.

Kaynak: Acer

Acer Aspire Switch 12 Tablet Açıklandı
Acer Aspire Switch 12 Tablet Açıklandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz