iPhone’un yıllardır kullanıcılara sunduğu 32 GB iPhone modelleri ile bu yıl karşılaşmak mümkün olmayabilir. Alınan son bilgilere göre iPhone 6’nın 32 GB’lı olanı üretilmeyecek.

Apple’ın akıllı telefonlarda kullandığı hafıza boyutlarını yıllardır değiştirmediğini hepimiz biliyoruz. Kaç yıldır 16, 32 ve 64 GB kapasiteye sahip olan modellerini piyasaya sürüyor. Sonradan ise iPhone2un 8 GB modeli de kullanıma sunuluyor ama bu durum artık değişebilir.

Geçen sene kulağımıza gelen ve çoğu kişinin iddia ettiği bir konu olan 128 GB iPhone mevzusu bu sene gerçekleşecek gibi gözüküyor.

Sızan bir belgede iPhone 6’nın sahip olacağı NaND Flash modülleri yani hafıza donanımlarınız Toshiba, Sandisk ve Hynix’in üreteceğine dair bilgiler yer alıyor. 16 GB olan modülleri Toshiba ve Hynix üretecek ve 64 GB olan modülleri de Sandisk yapacak.

                128 GB iPhone, 5S’ten beri konuşulan bir konuydu. Bu durumun gerçek olacağı düşünülüyor.

Sızan bilgilerde Toshiba’nın iPhone 6 için 128 GB modüller üreteceği de yer alıyor. Sızan belgede hiç 32 GB iPhone’a yer verilmemesi de dikkat çeken diğer bir detaydı. Sıralanan üreticilerin hiçbirinde 32 GB modül üretecek kişi yazmıyor ve sıralamada 32 GB da yok.  Eğer bu belge gerçekse iPhone 6 32 GB seçeneği bulunmadan siyasada yerini alacak. Fakat bu belge ne kadar gerçektir bilinmiyor.

İPHONE 6
İPHONE 6
Paylaş
Önceki İçerikİnsansı Robotlar Foto Galeri
Sonraki İçerikAndroid Bildirimleri Kapatma
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz