16 GB OnePlus One Başlatıldı!

Hindistan’da OnePlus One 16 GB İpek beyaz versiyonu duyurdu. OnePlus Rs 18.999 maliyeti ile 24 Şubat yani bugün Amazon.in münhasıran sunulacak. OnePlus Hindistan’da zaten mevcut, ancak biraz daha yüksek maliyeti 64GB versiyon orada yer alıyor.

Yakışıklı düşük depolama alanı dışında 64 GB modeli ile benzer özelliklere sahiptir. 3 GB RAM ve dahili depolama 16 GB ile eşleştirilmiş bir dört-çekirdekli Snapdragon yonga seti ile güçlendirilmiş 801 5.5-inç 1080p ekranı vardır.

Fotoğraf ve videolar için 5MP ön kamera ile karşı karşıya 13 MP kamera var. Büyük 3.100 mAh pil ve Cyanogenmod ile çalışır. Şirket, yerel üretici Micromax ile bir anlaşma yaptı ama şirket Hindistan’da Cyanogenmod ile ilgili sorunları ile karşı karşıya kaldı. OnePlus şirketi bu nedenle Hindistan’daki kullanıcılar için kendi Android 5.0 Lollipop’u üzerinde çalışıyor.

 

16 GB OnePlus One Başlatıldı!
16 GB OnePlus One Başlatıldı!

Şirketin Facebook sayfasını veya OnePlus One forumları ziyaret edebilirsiniz ve yakışıklı ilgilenen müşterilerden bir davet alabilirsiniz.  Ayrıca OnePlus her Salı günü bir davet olmadan satılacak.

Kaynak: OnePlu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz