11.6 inç Ekran ile Küçük Lenovo Yoga 3 Geliyor

Lenovo, son zamanlarda Intel Core M Broadwell işlemci ile 2-in-1 ultrabook ürününü tasarladı. Yoga 3 Pro, 2.6 kilo ağırlığında bir dizüstü bilgisayar veya tablet gibi çalışır, yüksek çözünürlüklü 13.3 inç ekran, uzun pil ömrü ve selefine göre daha ince olmasını sağlayan yeni bir menteşeye sahip.

Şimdi Lenovo çalışmalarında küçük bir model yarattı. Lenovo Yoga 3 11 inç ürünün Yoga 3 Pro’ya benzer bir tasarıma sahip olması bekleniyor. Ama küçük bir 11.6 inçlik ekrana sahip olacak.

Mobil Geeks çeşitli perakendelere Lenovo Yoga 11 3 listelerini yanı sıra Yoga 3 11 Yoga 3 Pro gibi birçok görünecek ürüne FCC dosyalamada denk gelmiştir.  Lenovo Almanya web sitesinde Yoga 3 11 sayfasında yer alıyor ama bu sayfada neredeyse hiçbir bilgi yok ve sitede bulunan resim açıkça yanlış bilgisayarı gösteriyor.

Lenovo 256 GB depolama ve Core M 5Y10c veya Core M 5Y71 işlemciler ile gelecek. 8 GB RAM ve 4 GB modeli dışında 128 GB sunan modelleri tanıtması bekleniyor. Beyaz ve gümüş olarak en az iki renk seçeneği gelecek.

Avrupa fiyatları 599 € ‘dan 999 € yaklaşık 742 $’dan 1238 $ a kadar çıkan bir aralığında olmalıdır.

Diğer bir deyişle, bu yeni dizüstü bilgisayarlar Yoga ailesinin bazı eski üyeleri gibi ucuz olmayacaktır. Ama ince, hafif olacak ve düşük-güç Çekirdek M işlemciler ile uzun pil ömrü sayesinde birlikte fansız tasarımlar ile muhtemel özellikler sunacak.

 

11.6 inç Ekran ile Küçük Lenovo Yoga 3 Geliyor
11.6 inç Ekran ile Küçük Lenovo Yoga 3 Geliyor

Kaynak: News SoftPedia

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz