NETFLİX ZİRVEYE OYNUYOR

Hepimiz Netflix’in popüler olduğunu biliyoruz, ancak aslında popülerliğini perspektif haline getirmek zor olabilir. Bununla birlikte, comScore’dan yeni bir rapor, Netflix trafiğini ve genel kullanımını akışlı video alanındaki en büyük rakiplerine kıyasla oldukça iyi bir iş çıkardığını söyledi.
Sonuçlar neredeyse her yönden inanılmaz derecede kaygısızlaşıyor ve Netflix’in ne kadar baskın olduğu şimdiye kadar olduğundan daha açık bir şekilde gösteriyor.

ComScore raporundaki veriler, Aralık 2016’da bir çeşit akıcı video hizmeti kullanan Wi-Fi donanımlı evlerin ay içinde %75’i  Netflix’i kullandığını gösteriyor. Bu mükemmel bir oran. Bu sıralamayı %50 ile youtube ve %33 ile Amazon takip ediyor.

Netflix, rekabetin çoğunu izleme süresi içinde eziyor ve ev başına 28 saatlik izleme süresi sunuyor. Netflix’in liderliğini üstlenen ilk kullanıcılarından biri, nispeten mütevazi bir kullanıcı tabanına rağmen tarafında olağanüstü bir marka sadakati olan Sling idi.

Netflix’in haberi olmasa da comScore, Netflix‘siz evlerin% 25’inin büyük oranda YouTube, Twitch ve Amazon Video gibi eğlence ihtiyaçlarını karşılayan tüketicilerden oluştuğuna dikkat çekiyor. .

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz