WİNDOWS 10 CREATORS GÜNCELLEMESİ YÜKLENİLMEYE BAŞLANDI

Endişeyle Microsoft’un bir sonraki önemli Windows 10 güncelleştirmesinin ortaya çıkmasını bekliyorsanız, o zaman sizin için iyi haberler var. Şimdi, Windows 10 Creators Güncelleştirmesi’ni indirebilir ve önümüzdeki haftaya kadar beklemek zorunda kalmadan kendiniz de yükseltme gerçekleştirebilirsiniz; herkes gibi.

Ars Technica’nın açıklamalarına göre, şimdi Windows için Microsoft’un genel beta programı olan Windows Insider Programına kaydolmadan resmi Windows 10 Creators Update sürümünü (sürüm 1703) indirebilirsiniz.
Yapmanız gereken Windows 10 Update Assistant’ın en son sürümünü alıp çalıştırmaktır. Güncelleme aracı bilgisayarınızı Windows 10 Creators Güncelleştirmesine yükseltmenizi sağlar. Geçerli yüklemenizi güncellemek yerine temiz yüklemeyi gerçekleştirmek istiyorsanız, bu bağlantıda Ortam Oluşturma Aracı’nı seçebilirsiniz.
İçerik Oluşturucu Güncelleme için bir Insıder kullanıcısıysanız, ancak bundan kurtulmak istiyorsanız, bunu artık yapabileceksiniz. Ayarlar uygulamasının Windows Insider Programı bölümünde Insider yapıları almayı durdurmayı seçebilirsiniz.

Sisteminizi erken yükseltmenin avantajı, işlem üzerinde daha fazla kontrole sahip olmaktır. Ancak bu, Microsoft’un Windows 10 Creators Update yüklemeleri veya yüklemeleri ile sizi şaşırtacağı anlamına gelmez. Şirket geçtiğimiz günlerde, tüm yükseltme prosedürünü iyileştirmek için araç eklediğini ve böylece faaliyetlerini aksatmadığını söyledi.

Windows 10 Creators Güncelleştirmesi, 11 Nisan’dan itibaren küresel olarak indirilebilinecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz