Kısa zaman önce Acun Ilıcalı tarafından satın alınan Tv8 yeni sezona hazır. Haber programlarından eğlence programlarına kadar her şeyin düşünüldüğü yayın akışı rakip kanalları zorlayacak.

Acun Ilıcalı’nın yönetiminde yeni sezona birbirinden ilginç projelerle başlamaya hazırlanan Tv8, İyi Televizyon sloganı ile haber,spor ve eğlence programlarına yeni bir soluk getirecek.

Tv’nin haber programı sabah Tolga Özdeniz ve Esra Balkanlı ile başlayarak 19.00’da Kaan Yakuphan’ın sunduğu Ana Haber Bülteni ile devam edecek ve gece yarısı da Haberaktif isimli programla Gökmen Karadağ haber yayınını sonlandıracak. Ayrıca Ana Haber Bülteni içerisinde Haluk Şahin, yorum sohbet yapacak.

Tartışma programlarının da yer alacağı Tv8, Devrim Sevimay ve Faruk Bildirici’nin sunacağı programda haftanın önemli konuları gündeme getirilecek. Ekranların seksi oyuncu ve sunucusu Seray Sever ekonomi programı sunarak herkesi şaşırtacak. Aslında Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu olan Sever, bu sektöre hiç yabancı değil.

Candaş Tolga’nın Bunu Konuşalım programı devam edecek. 5 çayları ise Nükhet Duru ile içilecek. Nükhet Duru, ünlü konuklarla sohbet edecek ve müzik keyfi sunacak. Ebru Şallı, pilates programıyla spor trendi pilatesi evlerimize sokacak. Eğlence programlarından birini de Emre Altuğ sunacak. Kamuran Tapul, her hafta ünlü bir ismi konuk ederek başarı hikayelerini dinleyecek. Mizah haberciliği formatındaki Olay isimli program her hafta güldürerek düşündürecek. Yaptığı taklitlerle herkesi kendisine hayran bırakan Ercan Akışık’ta gösteri programı yapacak. Sunucu ve oyuncu Hakan Yılmaz, Sıcak Para adlı yarışma programını sunacak.

Futbolseverlerinde uğrak kanalı olacak olan Tv8, maç özetlerini yayınlamanın yanı sıra Futbol Saati isimli futbol programına ve Bay Tahmin isimli iddia programına yer verecek.

O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Survivor gibi sevilen yarışmaların da ekrana geleceği kanalda yeni formatlar da denenecek ayrıca Hülya Avşar, show programı yapacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz