Sonucunda size, yeni, özel bir grup sevgi temalı mojiler sunmak için efsanevi müzisyen Paul McCartney ile ortaklık kurduğumuzu duyurmaktan büyük kıvanç duyuyoruz. Dünyanın farklı yerlerindeki dostlarınıza, ailenize olan sevginizi, onlara söylemek istediğiniz her şeyi her zaman ifade edebilmeniz için orijinal Skype tasarımlarını Paul McCartney’in özgün besteleriyle eşleştirdik.

Henüz moji kullanmayı denemediyseniz, sizi bugün başlamaya ve düşüncenizi bize söylemeye davet ediyoruz. Hem sesli hem görüntülü ve tamamen Skype’a özel olan bu mojiler, sohbetlerinize bambaşka bir kişilik katıyor. Paul, Skype’ı gerçekten seviyor. Var olan mojilerimizden aldığı esinle sesinin moji ailesinde kullanılmasının heyecanını da yaşıyor. Aynı şekilde Paul ile çalışabilmek bize büyük bir mutluluk yaşattı. Paul’un efsane müziğini tamamlayacak animasyonları yaratmak bizim için olağanüstü bir yaratıcı sınav oldu. Ortaya çıkan ürüne bir bakın!

Paul’den mojilerin yaratılması sürecinde yaşadığı deneyimi bizimle paylaşmasını istedik. Mojileri yaratırken perde arkasında yaşanan süreçlerin bir bölümünü burada izleyebilirsiniz:

21. yüzyılın simgeleşmiş sanatçılarından biri olan Paul’ün tutkularını müziğiyle ifade ettiği bilinir. Bu büyük ismin sanatının büyüsünü bir grup mojilerde kullanarak dünyanın en güçlü duygusu olan sevgiyi müzik ve sanat yoluyla ifade edebilmek bize büyük bir heyecan veriyor. Duygularınızı yaratıcı bir yaklaşımla paylaşmak istiyorsanız, aşk meleğiniz Paul olsun. Sevdiklerinize serenat yapmanın güzel bir yolu, değil mi?

Windows, Mac, Android veya iOS için güncel Skype uygulamasını kullanıyorsanız, yayınlandıkça bu yeni Sevgi Mojilerini göreceksiniz. Görüşlerinizi söylemek ister misiniz? Duymayı çok isteriz. Lütfen Skype Topluluğuna gidip bize anlatın.

Haberin Kaynağı: http://blog.microsoft.com.tr/?p=35851

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz