PS4 Exclusive Bloodborne Fragmanı Yayınlandı

PS4 Exclusive Bloodborne hikayesi için yeni bir üç dakikalık resmi hikaye piyasaya sürüldü.

Bugün yüksek sokak yüksekliği satın almak ve bir dijital kopya olarak indirmek için artık kullanılabilir olan ve Sipariş 1886 şeklinde başlatılan bir başka PS4 özel oyun geldi.

PS4 Exclusive Bloodborne oyunu 24 Mart 2015 tarihinde çıkacak ve SCE Japan Studio ile işbirliği içinde yaratılmış olan ünlü Japon geliştirici FromSoftware ile RPG şeklinde sunulacak.

PS4 Exclusive Bloodborne hikayesi Yharnam ve lanetli şehrin derinliklerine girecek ve cesur avcılar tarafından bekleyen karanlık sırların bazı ipuçları keşfedilecek.

Şimdi orman yangını gibi sokaklarda yayılan garip bir endemik hastalık ile lanetli Yharnam antik kentinde cevapları için korkularınızla yüzleşin. Tehlike, ölüm ve delilik bu karanlık ve korkunç dünyanın her köşesinde pusuda bekliyor ve hayatta kalmak için onun karanlık sırlarını keşfetmeniz gerekir.

Bir korkunç Yeni Dünya: Journey dengesiz çetelerin ve kabus yaratıklar her köşede pusuda olduğu bir korku dolu gotik şehir.

Stratejik Eylem Savaşı: silahlar da dahil olmak üzere benzersiz bir cephanelik ile donanmış olacaklar. Kentin en karanlık sırlarını korumak çevik ve akıllı düşmanlara karşı fikir, strateji ve refleks gerekir.

 

PS4 Exclusive Bloodborne Fragmanı Yayınlandı
PS4 Exclusive Bloodborne Fragmanı Yayınlandı

Yeni Nesil Eylem RPG: Şaşırtıcı detaylı gotik ortamlar, atmosferik aydınlatma ve gelişmiş yeni online deneyimler PlayStation (R) 4 sisteminin gücünü ve cesaretini öğrenin.

Kaynak: PS blog

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz