OnePlus 3T Gece Yarısı Siyahı Baskısı Resmileşti

Telefon, bir Qualcomm Snapdragon 821 işlemci, 6GB LPDDR4 RAM, 64GB depolama alanı, 5.5 inç FHD ekran ve daha fazlasını sunmasına rağmen fiyatı 439 dolardan başlayacak. Telefonun tümü alüminyum ve cam tasarımı, gördüğümüz en şık görünüm arasında yer alıyor ancak bu muhteşem Android telefonun daha mükemmel olmasının bir sebebi daha var: Siyah olması! OnePlus Çarşamba günü yeni bir OnePlus 3T Midnight Black(Gece yarısı siyahı) baskılı akıllı telefonu tanıttı. Söylendiği gibi, yeni model şu anki OnePlus 3T ile her yönüyle aynı.

Yeni OnePlus 3T Midnight Black baskısı 24 Mart Cuma günü saat 12:00 eTT’de satışa sunulacak ve sadece Hypebeast’ın çevrimiçi mağazasından temin edilecek. İşte işlerin kızıştığı nokta: Sadece 250 adet satın alınabilecek. OnePlus daha sonraki bir tarihte kendi çevrimiçi mağazasında ek Midnight Black birimleri satmayı planladığını söylemişti, ancak şirket tam olarak bunun ne zaman olacağı konusunda ayrıntılı bilgi vermeyecek gibi.

OnePlus, neden OnePlus 3T amiral gemisi telefonunun özel bir siyah sürümünü piyasaya sürdü? Şirketin genel müdürü: ”bu, şirkete olan kullanıcı isteklerine doğrudan bir yanıt.” dedi.
“OnePlus, kullanıcıların geribildirimini, ürün geliştirme sürecine dahil ediyor.” OnePlus CEO’su Pete Lau: ”kullanıcılarımızın tamamı siyah olan OnePlus 3T’yi talep ettiler, bu nedenle takımımız OnePlus 3T Midnight Black‘te bugüne kadarki en çarpıcı OnePlus telefonunu sunmak için çok çalıştı,” dedi. “Şimdiye kadarki en başarılı telefonumuzun bu yeni sürümü, güçlü donanım, hızlı ve pürüzsüz yazılım ve detaylara verilen en ince ayrıntıyı birleştiriyor.” diye ekledi.

Telefon 128GB depolama alanı ve 6GB RAM ile piyasaya sunulacak ve 479 dolara mal olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz