Wunderlist kendisini geliştiriyor. En azından, Microsoft’un satın aldığı ekip, liste ve görev yönetimi uygulamasının emekliye ayrıldığına dair haberlerin duyumunu yaptı. Henüz değil. Bunun yerine Microsoft, Wunderlist’in gelecekteki halefinin erken sürümünü To-Do Preview olarak duyurdu. Bu yenilikle, iPhone, Android ve web tarayıcılarında kullanımı sağlandı.

Başlangıç olarak, Wunderlist’in fişini çekecek olan özelliğin To-Do olduğunu belirtelim. Microsoft, Wunderlist’in tasarımcılarını da bir kenara atmıyor. Zaten Wunderlist’in tasarımcı ekibiyle, To-Do’nun ekibi aynı.

Tabii ki, bu Yapılacaklar için sadece bir başlangıç ve zamanla daha fazla özellik kazanacak. Şimdilik, Outlook ile entegre halinde ve Görevlerinizi servisten otomatik olarak senkronize edecek. Liste paylaşımı yanında Mac, iPad ve Android tabletler için de uygulamalar var.
Burada önemli olan, To-Do‘nun Office 365 ailesinin bir parçası olması, bu da büyük kurumsal ekipler arasında konuşlandırılabileceği ve diğer Microsoft uygulamaları ile aynı düzeyde güvenlik sağladığı anlamına geliyor. Ancak bu önizleme sürümü, her yerde verimlilik savaşçıları için tercih edilen silah haline gelmeden önce uzun bir yol alacak gibi görünüyor.

Uygulamayı iPhone, Android, Windows ve web için Microsoft hesabınızla oturum açarak To-Do‘ya bir adım atın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz