Lamborghini nihai supercar, Cenevre’de Aventador olarak yeni bir sürümünü duyurdu. Arabanın yeni sürümüne Aventador LP 750-4 SuperVeloce denir ve başlık altında 750 metrik beygir gücü ile doludur. Burada 6.5L V12 motorundan yaklaşık 739hp eşittir. Güç yumru güzel olsa da, Aventador ayarlanmış bu daha parça hakkında gerçekten önemli ağırlık azaltma ve aerodinamik olduğu söylendi.

Lamborghini SV koymak ve daha fazla karbon fiber kullanarak eğlence sistemini terk ediyor. Normal Aventador sayesinde 110 £ karşılaştırılıyor. İstenirse bir hayır maliyetli seçenek olarak arabanın içine bilgi-eğlence sistemi ekletiliyor.

Arabada karbondan yapılmış yeni koltuk ve kapı panelleri vardır. Büyük bir değişiklik aerodinamik yapısıdır Lamborghini Aventador SV versiyonu 150%  daha verimli aerodinamik ile hazırlandı, normal bir arabadan daha fazla downforce 170% ürettiği söyleniyor.

 

Lamborghini Aventador Supercar Güçlendi!
Lamborghini Aventador Supercar Güçlendi!

Aventador SV sürümü aero fazla güç, daha az ağırlık ve yolda daha iyi bir canavar olmak için tasarlandı. Ayrıca Lambo’ya göre 217 mil üzerinde bir hıza sahip.

Kaynak: MotorAuthroity

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz