21 Şubat 2016 tarihinde Barcelona’da gerçekleştirilen MWC etkinliğinde tanıtılan General Mobile 5 Plus, belki diğer telefonlara oranla sönük kaldı fakat orta segment bir telefon olarak eminiz ki dikkat çekecektir.

General Mobile 4G de aslında fazla ilgi görmemiş fakat çıktıktan sonra oldukça iyi bir performans göstererek ülkemizin en çok satan akıllı telefonlarından biri olmuştu. Peki General Mobile 5 Plus özellikleri nasıl? İsterseniz kısa bir değerlendirme yaparak sizleri bilgilendirmiş olalım.

Ekran ve Dahili Depolama

Telefonun ekranı 5.5 inç büyüklüğünde ve IPS tabanlı olacak. Bunun yanı sıra Full HD çözünürlükte ve Corning Gorilla Glass 4 ile korunacak. Cihazın dahili depolama alanı ise 32 GB. Fakat bu sayı microSD desteği ile 128 GB’a kadar arttırılıyor.

İşlemci ve RAM

General Mobile 5 Plus, gücünü Qualcomm‘un üreticiliğini üstlendiği Snapdragon 617 işlemcisinden alacak. Bunun haricinde telefonda 3 GB RAM olacak.

Kamera ve Batarya

General Mobile 5 Plus, 13 megapiksel ana kamera ile kullanıcılarına güzel bir kamera deneyimi sunuyor. Cihazın ön kamerası ise yine 13 megapiksel ve bu durum oldukça dikkat çekiyor. Telefona sahip olanlar, pil ömrü konusunda da sıkıntı yaşamayacak. Zira General Mobile 5 Plus 3100 mAh batarya ile geliyor ve telefondaQualcomm destekli hızlı şarj teknolojisi de yer alıyor.

General Mobile 5 Plus fiyatı

Uzay grisi, gümüş, altın ve roze olmak üzere dört farklı renk seçeneği ile gelen General Mobile 5 Plus fiyatı ise 999 TL olması bekleniyor. teknolojisende.com  GM 5 Plus Mart sonu veya Nisan başında Türkiye’da satışa sunulacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz