Far Cry 4 Valley’in Yayın Tarihi Belirlendi!

Far Cry hayranları Far Cry 4 geliştiriciler Yetis DLC ile yeni Far Cry 4 Valley için bir çıkış tarihini açıklandı. Ne zaman çıkacağını öğrenmek sizin için heyecanlı olabilir.

Far Cry 4 Valley Yetis çıkış tarihi 10 Mart 2015 için ayarlanmıştır.  Keşfetmek için Kıratın içind yeni bir karlı bölge getiriyor.

Helikopter affetmez Himalaya sırtına çöktü. Dondurulmuş manzarayı keşfedin ve yakalama, yükseltme ve gizemli bir kült için kampı koruyun. Yalnız değilsiniz, ama hayatta kalmalısınız. Karanlık mağaralarda olacaksınız.

Doğaüstü büküm ve aç hayvanların tehdidi dışında düzenli saldırılar savuşturmak için silahınız olmalı. Önemli surlarda bir cephanelik var ve şiddet mezhebindekilerden bir grup ile uğraşmak zorunda kalacaksınız.

Düşman vadinin kalbinde yatıyor ve bir sır peşinde. Eğer onların nedenleri keşfederseniz hiç görmediğiniz bir şey daha derin çalışan bir mistik kötülük mücadele edeceksiniz. Ama tek başına yapmak zorunda değilsiniz.

Yeni dünya: Himalayaların üstündeki Kıratın yeni güzel ve görkemli manzarasını keşfet.

Savunmak ve kampı yükselt: Kamp yakala ve bu konum güvenli evin olsun. Gün boyunca yan görevler tamamlayarak kampı güçlendir ve geceleri saldırganlardan kendini savun.

 

Far Cry 4 Valley’in Yayın Tarihi Belirlendi!
Far Cry 4 Valley’in Yayın Tarihi Belirlendi!

Gizem ortaya çıkarmak: Bir gizemli kült eski efsanelere dayanan bir sır saklıyor. Bu vadiye yaşayan sırrı keşfet.

Kaynak: PS blog

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz