Chromebook 13 Dokunmatik Seçenek Sunuyor

Acer yeni modeller için dokunmatik ekranlar sunuyor. 13 inç Chromebook’ların çizgisini genişletiyor.

Pil ömrü 13 saate kadar dayanacak. Ağustos özelliği NVIDIA Tegra K1 işlemciler ve 13.3 inç ekran ve üstünü sunan Acer Chromebook 13 serisi yakında da bir dokunmatik panele sahip bir model  çıkaracak ve onu tercih edebileceksiniz.

Acer yeni modeller dokunmatik ekranlarında yine spor ile 13 inç Chromebook’ların çizgisini genişletiyor. Acer şu anda Chromebook depolama 32GB 2GB ya da 4GB RAM, 16GB ile 13 model ve 1366 x 768 piksel veya 1920 x 1080 piksel görüntüler sunuyor. Liste fiyatları yaklaşık 300 $ ‘dan başlayacak ama sık sık düşük fiyatlarla modelleri bulabilirsiniz.

Şirket henüz fiyatlarını açıklamadı ya da yeni dokunmatik ekran modelleri tarihlerinden haber vermedi ama Acer da Tegra K1 işlemcileri özelliği ve pil ömrü 13 saate kadar dayanacağı kesin.

 

Chromebook 13 Dokunmatik Seçenek Sunuyor
Chromebook 13 Dokunmatik Seçenek Sunuyor

Kaynak: Liliputing

Paylaş
Önceki İçerikAspire S7 Ultrabook ve R 13 Güncellemeleri
Sonraki İçerikLamborghini Motoru Takılan Motosiklet
Sansal Gencay
01.01.1976 giresun bulancak doğumluyum orta ve liseyi orda okudum doğu akdenizde işletme bölümünü bitirdim askerliğimi kısa dönem yaptıktan sonra şuanda kıbrısta kendi işyerimde ekinox computer bilişim teknolojileri a.ş de yöneticilik yapıyorum teknoloji sende sitesininde ortağıyım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz