BlackBerry 10 cihazları için BlackBerry OS 10.3.1 güncellemeyi duyurdu.

Şirket, BlackBerry Passport, Z30, Q5, Q10, Z3, Z10 ve Porsche Design P’9882 ve P’9883’de yer alacak yakışıklı bir dizi BlackBerry OS 10.3.1 güncellemesini yayıyor.

Bir kez indiren kullanıcıların BlackBerry Blend, BlackBerry Yardımcısı, akü takviye teknoloji, artı BlackBerry Hub, takvim, kamera, multimedya ve daha iyileştirmeler dahil olmak üzere inanılmaz yeni geliştirmelere erişim kazanacaktır. Bu son sürüm ayrıca, BlackBerry World mağazası ve Amazon Appstore üzerinden uygulama yüz binlerce erişim sunan çift uygulama mağazalarını tanıttı.

BlackBerry 10 işletim sistemi 10.3.1 ile her kullanıcının en sık erişilen işlevlerini ekranın ortasında tutabilir. Böylece güncellenmiş simgeleri ve bir anlık eylem çubuğu içeren taze bir görünüm sunar.

 

BlackBerry OS 10.3.1 Güncelleme Çıktı!
BlackBerry OS 10.3.1 Güncelleme Çıktı!

BlackBerry OS 10.3.1 güncellemesi, BlackBerry 10 akıllı telefonlara yeni özelliklerden geniş bir yelpaze getiriyor, Amazon App Store üzerinden Android uygulamaları içerir, BlackBerry Yardımcısı, Blend, Hub, kamera güncelleme ve çok daha fazlası ve her şeyin tam ayrıntılarını Blackberry sitesinde görebilirsiniz.

Kaynak BlackBerry

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz