Telefonunuzun ekranını gizleyin!

Cep telefonlarının çoğalmasıyla birlikte, yeni bir tür hastalık belirtd! Bu hastalığın adı; yanındakinin telefonunu gizlice izleme hastalığı! Bu hastalık özellikle toplu taşıma araçlarında ortaya çıkıyor. Ve sizi rahatsız hissetmenize yol açıyor. Peki bu yasak gözlerden kurtulmak mümkün mü?

Blackberry için harika bir uygulama

Pek adından eskisi kadar söz ettirmese de Blackberry, ara sıra müthiş fikirlerle karşımıza çıkabiliyor. Özel hayatın gizliliği konusuna çok fazla önem veren şirket, Privacy Shade adında bir uygulamayla adından söz ettiriyor.

Telefonunuzun ekranını rahat kullanabilmeniz, hem de insanların meraklı gözlerinden saklanmak oldukça basit. Sözü geçen uygulamanın Google Play Store‘daki açıklama alanında şunlar yazmakta:

Privacy Shade, hala tam ekranla etkileşimde olmanıza izin verirken, kontrol ettiğiniz küçük bir görüntüleme alanı haricindeki her şeyi engelleyerek çevrenizdeki kişilerin ekranınızı görmesini engeller.”

Ayarlanır bir ölçek sunan bu uygulama, sadece parmağınızla dokunmuş olduğunuz bölgenin görülmesini sağlıyor. Saydamlığın ayarını değiştirerek, alana tam olarak uyumlu hale de getirebilmektesiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz