Vodafone, Türkiye pazarına girdikten sonra bir hayli yüksek bir popülariteye sahip bir şebeke operatörüne dönüşmeyi başardı. Özellikle sosyal alanlarda sağladığı paketler ile kullanıcı kitlesini artırmaya çalışan firmanın sinemalara yönelik bir paketi bir hayli ilgi görmüş ve kullanıcı kazanmasına yol açmıştı.

YouTube & İzlesene Video Paketi isimli yeni kullanıcı paketi de Vodafone tarafından duyuruldu ve şimdiden büyük ilgi gördü. Bu paket sayesinde artık Vodafone kullanıcıları 6.90 ₺’den başlayan fiyatlar ile Türkiye’nin en popüler iki video platformuna 1 GB’lık erişim sağlayabilecek. Sosyal medya sitelerine yönelik paketleri andıran bu paketin en önemli özelliği sadece video platformlarına yönelik kullanıcılara hitap ediyor olması.

Vodafone Freezone kullanıcıları bu paketten 6.90 ₺ ödeyerek yararlanabilirken, diğer Vodafone kullanıcıları 9.90 ₺ ödeyerek yararlanabilecek. Ayrıca paket hem faturasız hem de faturalı kullanıcılar için kullanılabilir olacak. İlerleyen günlerde paketin ulaştığı popülarite bir hayli şaşırtıcı olabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz