LG Yeni Orta Menzilli Akıllı Telefonunu Duyurdu

LG Mobile World Congress 2015 öncesinde Magna, Spirit, Leon ve Joy dahil olmak üzere yeni orta sınıf cihazlarını ortaya koymuştur.

Barselona’da düzenlenen Mobile World Congress 2015’i ziyaret eden insanlar yakışıklının şirket standında ziyaret edecek ve bu deneyim süper olacak.

LG’nin yeni orta sınıf cihazı makul fiyatlarla inanılmaz akıllı özellikler sunmaya devam edecek.  Juno Cho, LG Electronics Mobil İletişim Şirketi Başkanı ve CEO’su, – Dünyada milyonlarca tüketici için, satın almak için akıllı telefon üretiliyor ve hangi karar faktörü ne kadar hızlı veya ne kadar büyük olduğuna karar veriyor. Ancak biz ne kadar dengeli olduğumuzu söyleyebiliriz. Yeni orta sınıf akıllı telefonlar ile daha fazla müşteriye ulaşacağız-

LG Magna 5 inç HD ekran, 1 GB RAM ve dahili depolama 8 GB, işletim sistemi olarak Android 5.0 Lollipop ile 2.540 mAh pil, 8 MP kamera ve gemi ile eşleştirilmiş dört-çekirdekli 1.2 veya 1.3GHz işlemci ile geliyor. LG Spirit, LG Magna gibi özellikler sunar ama daha küçük olan 4.7-inç ekran ve 2.100 mAh pile sahiptir.

Sonraki LG Leon 4.5-inç ekran FWVGA, dört-çekirdekli işlemci, 1 GB RAM, 8 GB depolama, 8 MP kamera, 2.100 mAh pil paketleri ve Android 5.0 Lollipop ile çalışır. LG Joy kendi işletim sistemi olarak küçük bir 4 inç ekran, 5 MP kamera, 1900 mAh pil ve Android 5.0 Lollipop’a sahiptir.

 

LG Yeni Orta Menzilli Akıllı Telefonunu Duyurdu
LG Yeni Orta Menzilli Akıllı Telefonunu Duyurdu

Tüm cihazlar bu hafta seçkin piyasalarda satışa sunulacak. Fiyatlandırma veya yakışıklıların satışa sunulacağı ülkeler listesinde hakkında hiçbir açıklama yok.

Kaynak: LG

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz