iOS 8’in gelmesi, bir medicine20 çok web tarayıcısı ve uygulama, plâtform içinde güncellemelere neden oldu. Malum, iOS 8 şuan için milyonlarca Apple müşterisi tarafından kullanılmakta. Doğal olarak diğer plâtformların iOS 8 ile internete bağlanan kullanıcılar ile uyum sağlaması büyük önem taşıyor.

Chrome’dan iOS 8 Güncellemesi

Chrome’da bu bağlamda gündemi takip eden ve güncellemelere göre hareket eden lider web tarayıcılarının başında yer alıyor. Özellikle de mobile verdiği büyük önem ile bilinen Google Chrome, şuan için iOS 8’e daha uygun ve duyarlı bir yapıya ulaşmış durumda. Bu yapı kısa süre içerisinde iOS 8 kullanan iPad ve iPhone sahiplerinin de Google Chrome ile sorunsuz bir şekilde gene interneti kullanmalarına olanak tanıyacak. Bildiğiniz gibi App Store içerisinde bir çok yazılıma, özel olarak en çok tercih edilen web tarayıcılarına ait uygulamalar söz konusu. Bu uygulamaların iOS yazılımı ile entegreli bir şekilde gitmesi ve güncellemeleri takip etmesi büyük önem taşıyor.

Google Chrome, iOS 8 için yapmış olduğu güncelleme ile, aynı zamanda bazı ufak yenilikleri de gündeme getirmiş oldu. Özellikle de hata ayıklama konusunda artık çok daha stabil ve net bir şekilde çalışacak yapıya ulaşmış durumda. Buda en ufak hatanın dahi kısa süre içerisin de çözüme kavuşması demek. Zira internet kullanıcıları için hataların en kısa süre içerisinde çözüme kavuşması büyük önem taşıyor. Google Chrome ise bu bağlamda attığı adımlar ile gerçekten oldukça etkili bir şekilde hareket ediyor.

Otomatik olarak var olan kullanıcılara da güncelleme gelecek olması herhangi bir ek müdahale olmadan kısa süre içerisinde güncel yapı içerisinde mobil kullanıcıların da iOS 8 uyumlu Google Chrome kullanmaya devam etmelerine olanak tanıyacak.

Paylaş
Önceki İçerikiOS 8'den iOS 7'ye Dönüş İsteği Artıyor
Sonraki İçerikApple Şikayet Sayısını Arttırdı
Baris Doganbay
8/8/1976 yılında Gazimağusada doğdum orta ve liseyide burda okudum 9 eylül üniversitesinden sonra kıbrısa geri döndüm yine Gazimağusada yaşamaktayım limanlar dairesinde gümrükte çalışıyorum 2 çocuk babasıyım yabancı dil olarak ingilizce bilmekteyim editörlük benim ayrı hobim