Apple, en son yaptığı iOS 8 güncellemesi ile bir çok kişi için şikayet konusu oldu. Her ne kadar olumlu geri dönüşler söz konusu olsa da, olumsuz olarak geri dönüş yapmakta olan grup sayısı da oldukça fazla. Hâl böyle olunca da, Apple bu durumda farklı bir adım atacak mı sorusu merak konusu oluyor.

iOS 8 Güncellemeleri Sorun Oldu

iOS 8 ile ilgili alınan şikayetlerin başında güncelleme olayları yer alıyor. Bildiğiniz gibi iOS 8 sonrasında bir çok uygulama da sorunlar oluştu. Bildiğiniz gibi her uygulamanın güncellenmesi hızlı bir şekilde mümkün olmuyor. Doğal olarak bir çok kişi uygulamaları güncel olarak kullanma konusunda sorun yaşar hale geldi. Her ne kadar sizlere Google Chrome gibi temel uygulamaların iOS 8 için güncellendiğini belirtsek de, hâlâ daha güncellenmemiş olan bir çok uygulama söz konusu.

iPhone Eski Modellerde Sorun

iOS 8 güncellemeleri konusunda iPhone 6 ve iPhone 6 PLUS sorun çıkarmıyor olsa da, iPhone 4S gibi eski modellerde iOS 8 güncellemelerinde sorunlar olabiliyor. Doğal olarak bir çok eski model kullananlar bu şekilde güncellemeler konusunda şikayetçi. Apple tarafından da bu şekilde sunulmuş olan güncellemenin sorun yaratması bir çok kişiyi üzmüş durumda.

iOS 8’den Geri Dönüş

Bir çok kişi iOS 8 güncellemesi yaptıktan sonra iOS 7’ye geri dönme konusunda arayış içerisinde bulunuyorlar. Şuan çeşitli plâtformlarda iOS tacmeds.com 8’den dönüş ile ilgili güncel bilgileri bulmak mümkün durumda. Bu duruma Apple tarafından ne denli bir adım atacağı, ne denli bir gelişme olacağı ise gerçekten merak konusu. Bu durum ileri de olacak güncellemeler içinde şimdiden bir çok kişide ön yargı oluşmasına neden oluyor.

İlerleyen günlerde Apple tarafından iOS 8 ile ilgili yeni bir güncelleme olabileceği ya da bu konuda farklı bir adım atılacağı konusunda da söylentiler bulunmakta. TeknolojiSende olarak tüm bu söylentileri takip ediyor, anlık olarak paylaşıyor olacağız.

Paylaş
Önceki İçerikChrome İçin iOS 8 Heyecanı
Sonraki İçerikDünya’nın En Pahalı İletişimi
Baris Doganbay
8/8/1976 yılında Gazimağusada doğdum orta ve liseyide burda okudum 9 eylül üniversitesinden sonra kıbrısa geri döndüm yine Gazimağusada yaşamaktayım limanlar dairesinde gümrükte çalışıyorum 2 çocuk babasıyım yabancı dil olarak ingilizce bilmekteyim editörlük benim ayrı hobim