Yüksek Tork, Güç Ve İhtişamıyla Lamborghini Gallardo GT3 Sunuldu

Güç ve ulaşılmazlık denilince akla gelen ve herkesin hayranlık duyduğu otomobil olan Lamborghini yeni kahramanını duyurdu ve Lamborghini Gallardo GT3 adındaki ürününün yeni sürümünü duyurdu. GT3, Gallardo modifiye yarış otomobillerinin spec versiyonudur. Bu aracın üzerinde yeni yükseltmeler yapılarak daha geniş ve daha güçlü hale getirilmiştir.

Evrim niteliğinde olan Lamborghini Gallardo GT3 ortağı olan Reiter Mühendislik ile birlikte bu sürümü duyurarak araba piyasasına yeni bir yenilik daha getirdiler. Bu arabanın üretimi için konuşan firma sahibi Hans Reiter bu aracı yarı profesyonel kullanıcılar için ürettiklerini söyledi. Ancak arabanın üstün yetenekte sürücülerin eline geçtiğinde hızlı arabalar sınıfında bir numaraya oynayabileceğini de saklamadı. Tüm GT3 araçları performanslarının değişkenliğini motor gücüne, ağırlığına ve aerodinamik yapısına göre değişmektedir. Bu araçların kent içinde kullanımı için hız sınırı konuldu ve rahat kullanım kolaylığı sağlandı. Aracın hızına göre kendi konumunu ayarlayan arka kanatlar daha hızlı sürüşlerde otomobil kullanıcılarının arabayı kontrolünü kolaylaştırır.

Lamborghini Gallardo GT3 üzerinde bulunan ileri teknoloji ürünü olan eksantrik milleri sayesinde aracın torku arttırılmıştır. Ayrıca üzerinde yeni farlar ve ışıklandırılmalar sayesinde bu araç 309.500 $ lık fiyatı ve bütün ihtişamıyla kullanıcılarını bekliyor.

Yüksek Tork, Güç Ve İhtişamıyla Lamborghini Gallardo GT3 Sunuldu
Yüksek Tork, Güç Ve İhtişamıyla Lamborghini Gallardo GT3 Sunuldu

Kaynak: Autoexpress

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz