Yüksek Rahatlık İsteyen Kullanıcılar Rinspeed Size Göre

Yeni nesil araçlarda bulunan hız sabitleyiciler kullanıcıların arabaları kullanmalarını oldukça kolaylaştırdı. Öyle ki sürücüler uzun yollarda bu özellik dolayısıyla hiç yorulmuyorlar. Arabalar da özellikler bakımından artık ne yapacaklarını şaştılar ki kullanıcıları rahatlatmak için ellerinden geleni yapmaktalar. Büyük teknolojik özelliklerinin yanında arabalarda çok fazla sensörler kullanılarak yol çizgisi takibi yada araç kullananın yorgun olup olmadığını anlayan sistemler mevcuttur. Bu otomobillerden bir taneside konsept aşamasında olan Rinspeed adında araç oldu.

Arabanın içinde bulunan sistemler tamamen kullanıcıyı ve yanında bulunan yolunun rahatlığı düşünülerek dizayn edilmiş. Bu aracın eğer bu konsept yapısı gerçeğe dönüşür ise otomotiv piyasasında etkili bir yer alacağına kesin gözüyle bakılıyor.Aracın en özenle yapılmış sistemlerinde en gözde olanı direksiyon yapısının tamamen hidrolik bir sistemler yer değiştiriyor oluşu. Bu sayede iki tarafta yolculuk yapacak kişi de yerlerinden kalkmadan direksiyon önüne gelebiliyor. Ülkeler arası yolculuklarda direksiyon sağda yada solda olması önemini yitiriyor. Komplike bir direksiyon sistemi ile ayarlanan bu direksiyon istenirse orta kısımdaki yuvasına da yerleşebiliyor bu sayede araç içindeki alanın artması hedeflenmektedir.

Araçların artık piyasada yer alabilmesi ve satış miktarlarının artması için Rinspeed gibi farklı tasarımlar ile kullanıcılarına sunulması gerekmektedir.

Yüksek Rahatlık İsteyen Kullanıcılar Rinspeed Size Göre
Yüksek Rahatlık İsteyen Kullanıcılar Rinspeed Size Göre

Kaynak: Gizmag

Paylaş
Önceki İçerikİphone 6 Mı Galaxy Note 4 Mü?
Sonraki İçerikGalaxy Alpha Gorilla Glass 4 Kullanıyor
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz