Yüksek Güvenlik Paketli Yüksek Güçte Mercedes CLA Modeli İle Sizinle

Otomobil üreticileri artık yüksek konfor ve tasarımın önüne geçen güvenlik paketlerini kullanıcılarına büyük bir gururla sunuyorlar. Mercedes de CLA dört kapılı coupe 2004 versiyonu ile yeni fren sistemleri geliştirdiler.

CLA çekim fren sistemleri ile rakiplerinin önüne geçmek için mühendis tasarımlarını oldukça geliştirdiler. Bu fren sistemlerinde boşluk payı olarak 4 cm vagon tarzı bir fren sistemi geliştirerek müşterilerine sundular. Ayrıca aerodinamik yapısı sayesinde Mercedes CLA fren sonrası daha rahat durabilmesi için çerçevesiz yan camları ve eğimli bir tavana sahiptir. Bu sayede Mercedes kendisine diğer rakiplerinden farklı bir görünüm vermeyi amaçlamıştır. Zarif ve kullanımı kolay bir araç olan bu seride iki farklı dizel motor ve 3 benzinli serisi vardır. Bir yandan dizel güçte olan CLA 200 CDI modeli sadece 111 gr km/CO2 emisyonuna sahiptir. Ayrıca 136 hp gücünde ve 300 Nm tork ile dört silindirli motorada sahip olan modeli de mevcuttur. Yakıt ekonomisi de oldukça iyi sayılır.

Bu araç sonuç olarak 100 km yolda sadece 4.2 litre mazot tüketmektedir. Ayrıca 1.6 ve 2.0 motor seçenekleri ile tork kuvveti 300 Nm olabiliyor. Tüm tekerleklere tahrik gelmekte olması bu aracın gücüne güç katmaktadır.

Yüksek Güvenlik Paketli Yüksek Güçte Mercedes CLA Modeli İle Sizinle
Yüksek Güvenlik Paketli Yüksek Güçte Mercedes CLA Modeli İle Sizinle

Kaynak: Gizmag

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz