Yeniden Doğan BMW R80 Motosikleti

Otomobil tutkunları için fabrikadan çıkan modeller pek ilgi görmez bunların yerine üzerinde kendi tarzlarını yansıtacak değişiklik yaparak arabalarını modifiye adı altında değiştirirler. Bu tür işler yapan özel tasarımcılar ve firmalar bulunmaktadır. Bu tür insanlar için arabalardaki değişikliğin sınırı yoktur. Öyle ki arabalarına aşık olurlar. Bu durumun aynısı motor tutkunları içinde söylenebilir. Özel olarak tasarlanmış motorlar sahiplerine istedikleri çizgi ve renkte ulaştırılır. Modifiye yapılan bazı araçlar neredeyse kendi değerinden daha fazla para harcanarak farklı tasarımlarını gün yüzüne çıkartırlar. Bu durum maddi bir beklenti ya da performans düşünülmeyerek sadece hobi için yapılır.

Bu duruma örnek teşkil edecek araçlardan bir tanesi söylemek gerekirse Berlin deki BMW motorsiklet fabrikasının yanı başında duran modifiye âşıklarının işlettiği bir mekan da yeniden doğan 87 model R80 modeli en iyi örneklerden biridir. Urban motor adındaki bu işletmeden yeniden doğan bu araç fabrika çıkışından daha başka bir hal almış. Fabrika üretiminden seri halde çıkan bu modellerden oldukça farklı bir tarza büründürülmüş olan BMW R80 kullanıcısı tarafından geçer not almıştır.

Tamamen farklı ve kendine ait bir duruşu olan BMW R80 ayrıca performansı yükseltilerek daha hırçın bir hal alması da sağlanmıştır.

Yeniden Doğan BMW R80 Motosikleti
Yeniden Doğan BMW R80 Motosikleti

Kaynak: Log

Paylaş
Önceki İçerikXiaomi Rekor Kırmaya Alıştı
Sonraki İçerikWindows Phone Kullananlara Uygulama 
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz