Yeni Volkswagen Scirocco Teknik Detayları

 

Markanın sıkı takipçisi olmayanlar bu araçla 2008 yılında tanışmıştır. Ancak, bu spor araç 1974 yılından beri var.

2014 yeni Volkswagen Scirocco boyut anlamında değişim pek yaşamasa da makyaj operasyonu ve yeni tasarımsal özellikler ile geldi. Araca baktığımızda ızgara, far ve tampon üzerindeki değişimler belirgin şekilde göze çarpıyor. Far yapısındaki değişim ile VW Scirocco’ya yeni bir karakteristik özellik eklenmiş. Arka plana baktığımızda da değişim planını hemen fark edebilirsiniz.  Araka alandaki tamponda küçük değişimler göze çarparken stop gurubunun yeni tasarımı oldukça dikkat çekiyor.

Dışarıdaki yeniliklerden sonra iç mekanda da yenilikler bulunuyor. En fark edilir değişiklik kokpit üzerinde yapılmış. Burada klima kontrol tuşları, klima hava kanalları ve multimedya sistemi yer alıyor.

Donanımsal olarak 17 inç jant ve sportline donanım paketi ile gelen VW Scirocco’nun 13 farklı renk seçeneği bulunuyor. Bu araçta diğer modellere göre daha bonkör davranılmış. Dokunmatik ekranlı 6.5 inç boyutunda multimedya ekranı bulunuyor. İklimsel klima, USB – AUX girişi, hava kalite kontrol özelliği, ön ve arka park sensörü gibi daha birçok teknolojik ve konfor amaçlı özellikler yer almış. Güvenlik sistemleri de oldukça ön planda yer alıyor.

Aracın ülkemize gelen modelinde 1.4 TSİ 122 beygir,  1.4 TSİ 160 beygir seçenekli motorlar ve 2.0 TSİ 211 beygir seçenekleri ile satışa sunuldu.

Yeni Volkswagen Scirocco Teknik Detayları
Yeni Volkswagen Scirocco Teknik Detayları
Paylaş
Önceki İçerikYeni Kasa Mazda MX – 5 2016 Model Bazı Detayları Açıklandı
Sonraki İçerikGALAXY TAB Active İlk Sunumu Yapıldı
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz