Yeni VAIO Z ve VAIO Z Canvas Hibrid Cihaz Özellikleri

Şubat 2014’te yatırım firması Japonya Sanayi Ortaklara satılan Sony markası bilgisayar ve donanım üretimi VAIO için yeni bir adım.

Bu hafta Sony tarafından kontrol edilen yeni VAIO Z dizüstü ve VAIO Z Canvas hibrid sistemler şeklinde dizüstü ve amiral gemisi Z serisi hattı dahil teknolojisi üzerine iki yeni hibrid sistem duyuruldu.

VAIO Z sistem bugünden itibaren ön siparişe açık ve 13,3 inç dokunmatik ekran ile donatılmıştır. Beşinci nesil Intel Core i7 işlemci ile güçlendirilmiş olan cihaz depolama için ikinci nesil yüksek hızlı katı hal disk (SSD) ile donatılmıştır. VAIO Z dizüstü alüminyum ve karbon ile inşa edildi. Kalınlığı sadece 16.8 mm ağırlığı da  1.34 kg’dır.

VAIO Z Canvas ‘da Mayıs 2015 döneminde bu yıl satışa olacak ve yüzde 95 Adobe kapsayan bir renk üretimi sunacak. 2,560 x 1,704 çözünürlüklü ekran  ve çıkarılabilir klavye içerecek. Kullanıcılara 12.1 inç ekran sunacak. RGB renk gamı, kalem ve SSD depolaması 1TB olacak.

 

Yeni VAIO Z ve VAIO Z Canvas Hibrid Cihaz Özellikleri
Yeni VAIO Z ve VAIO Z Canvas Hibrid Cihaz Özellikleri

Ne yazık ki donanım özellikleri hakkında şuan bu kadar bilgi mevcut ama VAIO Z 1600 $ ve ya Japonya’da ¥ 190,000 civarında fiyatla satışa sunulacak.

Kaynak: Engadged

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz