İşte Samsung'un yeni nesil amiral gemisi S8 ve S8+'ın muhteşem tasarımı!

Üç haftadan az süre içinde, Samsung’un  beklenen Galaxy S8 ve Galaxy S8 +’si resmileşecek. Şirket, yeni nesil amiral gemisi akıllı telefonlarını 29 Mart’ta New York’ta gerçekleştirilecek özel bir basın konferansında açmayı planlıyor.  

Tabii ki, geleneksel anlamda bir açıklama olmayacak.  Yeni telefonların resmi bir kapasitede tanıtıldıklarını görmek yine de bir rahatlatacak, çünkü bu önümüzdeki sürümüne bir adım daha yaklaştığımıza işaret edecektir. Görünüşe göre, Samsung, Galaxy S8 ve Galaxy S8 + ‘i üç hafta sonra duyurana kadar sızıntı ve söylentiler hemen akmaya devam edecek.

Galaxy S6, en üst düzey ekran ve performansı ile amiral gemisi fiyat etiketine uyması için birinci sınıf bir tasarıma sahip ilk Samsung akıllı telefonuydu. Güney Koreli devlerden önceki yüksek kaliteli akıllı telefonlar, iPhone gibi diğer premium akıllı telefonlara kıyasla daha ucuza bakan ve hissettikleri ince plastiklerden yapılmıştı. Galaxy S7, Samsung’un S6 tasarımını daha da rafine etti, ancak Galaxy S8 ve Galaxy S8+ işleri tamamen yeni bir boyuta taşıyor.

BGR tarafından özel olarak yayınlanan bir dizi fotoğrafta gördüğümüz gibi Galaxy S8, ekranın altındaki uzun menülü düğmeyi kaldıran ve kulak hoparlörünü ve algılayıcıları ekranın üstünde birbirine sıkıştıran cesur bir yeni tasarımla sahneye çıkıyor. Samsung, Süper AMOLED ekranlarının üstünde ve altında çerçeve boyutunu büyük oranda küçültmeyi başardı. Kavisli tarafları olan ve hemen hemen hiç çerçeve içermeyen bir çift, kullanıcıların ön plana çıktığı tüm ekran tasarımlarını kavramak için her zamankinden daha yakın olma olanağına sahipsiniz.

Elbette, burada yarar, sadece telefonların görünüşü değil. Slashleaks’a yeni bir sızıntı gönderildiğinde, Galaxy S8 ve Galaxy S8+ ‘in boyutlarının diğer telefonlarla karşılaştırıldığı görülüyor ve oldukça şaşırtıcı.

Resim kaynağı : Twoleaks, Slashleaks

Samsung‘un yeni nesil amiral gemisi telefonlarını üreten fabrikalardan sızdırılmış orijinal şematikler üzerine kurulu olduğuna inanılan sızdırılmış görüntülerde gördüğümüz üzere S8 ve S8+ tasarımları inanılmaz. Daha küçük Samsung Galaxy S8 modelinde 5.8 inç ekranı, daha dar olan ve 4.7 inç (4.7 inç) küçük ekrana sahip olan iPhone 7‘den biraz daha uzun olan bir telefona sığdırmayı başardı. Bu arada, daha büyük Galaxy S8+, Apple’ın iPhone 7 Plus’la kabaca aynı boyutta ve Apple Phableti’nin, 5.5 inç ekranına kıyasla büyük bir 6,2 inç ekrana sahip.

İşte Galaxy S8 ve S8 + ‘ı diğer Samsung telefonlarla karşılaştırmasını gösteren başka bir resim:

Resim kaynağı: Twoleaks, Slashleaks

Samsung’un yeni nesil Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modellerinin 28 Nisan’da tanıtımının yapılmasından bir ay sonra Mart ayında piyasaya çıkması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz